• header-add
logo

Informatie uitvoeringen

2018

Kaderock
Bron: www.kaderock.com | 2mei19

Kaderock is het grootste kleine festival van Nederland

Al jaren lang wordt dit festival op de eerste zaterdag van juni gevierd door buurtbewoners, Hagenezen, landgenoten en muziekliefhebbers van over de grens, in en rondom Musicon te Den Haag. Met een groot buitenpodium op het plein en een intiem binnenpodium met een zaal voor ongeveer tweehonderd man, biedt dit festival, waar gezelligheid hoog in ‘t vaandel staat, een divers scala aan manieren om van een even divers scala aan muzikale variaties te genieten. Hoewel de naam enkel rock suggereert, zou het ontbreken van pop, blues, rap en electronische muziek het minder Kaderock maken.
Traditioneel wordt het festival dan ook binnen afgesloten door dj’s zodat de diehards tot in de vroegste uurtjes door kunnen dansen.
Lees verder: www.kaderock.com >>

Haags Orgel Kontakt (HOK)

CONCERTEN JUNI 2019

In de maand JUNI zullen naast de gebruikelijke lunchconcerten op woensdag in de Kloosterkerk en Gotische zaal, ook 2 concerten gegeven worden op de zaterdagmiddag: een ‘Koorconcert’ in de Lutherse Kerk en een orgelconcert in de Elandstraatkerk.

Lees verder >>

Ontdek de kracht van Tsjaikovski

Wat doet muziek met je? Geeft het je nieuwe energie? Trekt het je uit een dip? Misschien hielp het je genezen? Of maakte het je een mooier mens? Het Residentie Orkest Den Haag gelooft in de kracht van muziek en neemt je mee op ontdekkingstocht.

De Vijfde van Tsjaikovski! Krachtig, opzwepend; aanjagend zelfs, en daarmee dé soundtrack die je inspireert en ondersteunt bij het realiseren van grote en kleine dromen!

En wij gaan je daar, samen met Tsjaikovski, mee helpen.

www.residentieorkest.nl >>

Abdijkerk

Zondagmatinee 2019

De serie Zondagmatinee (voorheen: Open Podium) biedt u ieen breed pallet aan instrumentale en vocale muziek, uitgevoerd door musici van hoge kwaliteit die een toegankelijk programma brengen waar u zeker van zal genieten.

Iedere derde zondag van de maanden januari t/m juni om 15.30 uur.
De toegang is gratis! Bij de uitgang is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.
Lees verder: www.abdijkerk.info