• header-add
logo

Activiteiten en informatie voor ouderen

Senioren Collectief Haaglanden

Improvisatietheater

Theater spelen? Niet voor mij! Onbekend maakt onbemind! Pippi Langkous zei het al: “Ik heb dit nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”.

Wat is improvisatietheater?
Improvisatietheater is theater zonder vaste tekst. In de workshops leert u snel op ideeën te komen, zonder te blokkeren. Improvisatie maakt u losser, waardoor u steeds meer durft. En misschien ontdekt u wel dat theater iets voor u is.

Hoe ziet de cursus er uit?
In 5 workshops gaat u aan de slag en maakt u kennis met een kunstactiviteit. Misschien is het al uw hobby of bent u benieuwd of dit iets voor u is? U bent in beide gevallen van harte welkom! De kunstenaar/docent laat u kennis maken met de basisvaardigheden en brengt u als u daaraan toe bent, juist een stapje verder. De ervaren docent zal u helpen om nieuwe dingen te ontdekken en te leren. In de lessen is ook tijd voor ontmoeting tijdens een kopje koffie of thee.

Wie organiseert?
Deze lessenserie wordt u aangeboden door de senioren vereniging Senioren collectief Haaglanden en KOO (Ouderen in de Kunst). De docent/kunstenaar is Bram Martens.

Waar en wat kost het?
De cursus wordt gegeven bij het Senioren Collectief Haaglanden Marterrade 10 .
Data: dinsdagen 6, 13 20 en 27 november en 4 december. Tijd: 14.00 – 16.00 incl. pauze.
De kosten voor de 5 lessen incl. koffie en thee zijn € 45,00.

Inschrijven: 070 2002066 of e-mail info@seniorencollectiefhaaglanden.

www.seniorencollectiefhaaglanden.nl >>

Senioren Collectief Haaglanden

Korte lessenserie digitale fotografie

In een serie van 5 lessen leert u basisprincipes van het digitale fotograferen en misschien wel veel meer! Tips en tricks, oefening in kijken en vertrouwd en handig worden met de camera, bijvoorbeeld die in uw eigen telefoon.

Waar: Marterrade 10
Voor wie: 60+
Docent: José van der Kieft
Data: woensdag 14, 21, 28 november, 5 en 12 december
Tijd: 14.00-16.00 uur
Kosten: € 8 per keer
Info en inschrijven: 070 2002066 of e-mail info@seniorencollectiefhaaglanden.

In 5 lessen gaat u aan de slag en maakt u kennis met een kunstactiviteit. Misschien is het al uw hobby of bent u benieuwd of dit iets voor u is? U bent in beide gevallen van harte welkom ! De docent laat u kennis maken met de basisvaardigheden en als u daaraantoe bent, juist een stapje verder. De ervaren docent zal u helpen om (nieuwe) dingen te ontdekken en te leren. In de lessen is ook tijd voor ontmoeting tijdens een kopje koffie of thee. Deze lessenserie wordt u aangeboden door seniorencollectief Haaglanden en KOO (Ouderen in de Kunst)
Inschrijven: 070 2002066 of e-mail: info@seniorencollectiefhaaglanden.